Retouren


Retourneren - Herroepingsrecht

Ben je niet tevreden over je aankoop? je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van ontvangst van je bestelling.

Hierna heb je nog 14 dagen om het artikel retour te sturen.

De kosten voor retouren zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,99 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL.

Bij een retour (geheel of gedeeltelijk) sturen van een bestelling met een gratis verzending, zal:

- bij een volledig retour de verzendkosten in rekening worden gebracht aan de koper! (Deze worden verrekend met het terug te storten bedrag) 

- bij een gedeeltelijke retour zal worden gekeken naar de hoogte van de bestelling die gehouden word, is dit boven de 75 euro dan zijn de bezorgkosten voor onze rekening, komt dit onder de 75 euro omdat er een gedeelte is terug gestuurd dan worden de verzendkosten in rekening gebracht aan de koper.(Deze worden verrekend met het terug te storten bedrag) 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Aan het terug sturen van een artikel zijn wel een aantal voorwaarden verbonden:

1. Het artikel mag niet gebruikt en/of beschadigd zijn.

2. Retour als het mogelijk is in originele verpakking, retouradres: 't Sfeertje van Maris, Parallelweg 60, 2951 BT Alblasserdam 

3. Stuur geen artikelen terug zonder eerst contact met ons te hebben gehad.

4 Graag ontvangen wij vooraf het retourformulier, via de onderstaande link kun je het retourformulier downloaden.

 

Het retourneren is altijd voor eigen rekening, bewaar het verzendbewijs van verzending goed, 't Sfeertje van Maris is niet verantwoordelijk voor de retourzending van de koper/verzender.

 

Hieronder kun je het retourformulier downloaden, je kunt deze naar ons mailen: info@tsfeertjevanmaris.nl of bij je bestelling voegen